sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Täällä taas

Kirjoittelussa ollut taas hieman taukoa, mutta eipä erikoisempia tapahtumia ole ollut.

Agility treenit ovat edelleen viikkojen kohokohta. Parin viikon takaiset treenit menivät lähes totaalisesti penkin alle ohjaajan kulkiessa zombia muistuttavalla tyylillä ilman minkäänlaista ajatuksenjuoksua. Ohjaaminen oli mitä oli ja tästä innostuneena Kundi rupesi suunnittelemaan rataa itse. Jälleen tuli huomattua että koira osaa, minä en. Valona synkkyydessä voidaan kuitenkin mainita että kontaktit onnistuivat paremmin ja agitreenien ohessa tehdyt tokoharjoitteet sujuivat oikein mallikkaasti. Kundi teki hienolla innolla ja tarkasti.

Viimeviikon agiliidot olivat jälleen sitä "normaalia" tasoa, kun ohjaajakin pystyi skarppaamaan. Kundi ohjautui hienosti ja kontaktitkin sujuivat kivasti. Mitä nyt a-esteelle täytyi pompata muutamaan otteeseen oikein ryminällä. Hieno on tuo mun colliepoika. Ensi kerralla yritetään saada kuvaaja mukaan treeneihin, jotta saadaan hieman tuoreempaa kuvamateriaalia.

Lähiaikoina on nuo kuvailut jäänyt muutenkin vähemmälle "hieman" kiireisen aikataulun myötä. Loppuun kuvamateriaalia "perheen miesväen" yhteisistä harrasteista.




Lautailua yhdessä

ja erikseen

ja kestosuosikkina repimisleikit


Luoksetulotreeniä

toivottavasti sama vauhti säilyy kokeessa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti