torstai 15. marraskuuta 2012

Liitoa liitoa

Tällä kertaa saatiin vihdoin kuvaaja mukaan treeneihin. Eihän tätä ole yritetty kuin kesän alkeiskurssista alkaen. No mutta asiaan.
Tämän illan treenit olivat oikein onnistuneet.Treenikavereiden kanssa todettiin,että rata oli mukavan helppo ja pääsi/ joutui vähän juoksemaankin. Hauskinta olikin kuulla  radan olleen suora kopio 1 luokan kilparadasta. Elikkäs kovasti näyttää ja nyt myös tuntuu siltä, että meidät nähdään vielä joskus ihan virallisissakin kisoissa.
kepikepi


 Kundi oli tänään hyvin kuulolla ja jaksoi keskittyä. Mitä nyt heti alussa oli "pientä" sekoilua kun herra oli kerinnyt  keräämään virtaa odottelun aikana. Muutaman yrityksen jälkeen kuitenkin kepeille hakeminen sujui totuttuun tyyliin mallikkaasti. Tällä kertaa otettiin kepeistä pois jo toinenkin ohjuri, eikä Kundi huomannut koko juttua. Valmentaja epäilikin, että pian voidaan ohjurit jättää vallan pois.




Tänään sujuivat myös nuo kirotut kontaktiesteet. Puomi ja se hankalin eli A-este sujuivat molemmat hienosti namialustan avustamana. Alastulossa jarrutus oli keskittynyt ja hallittu ja ylöspäin kapuaminenkin oli sujuvaa. Valmentajakin kehui että nuo menivät paremmin kuin vielä kertaakaan aikaisemmin. JES!

Rata sujui kaikenkaikkiaan hyvin ja vauhtiakin saatiin sopivasti. Hienointa oli kuulla valmentajan olevan sitä mieltä ,että me oltaisiin Kundin kanssa valmiita möllikisailemaan ja ehkäpä oikeisiinkin kisoihin, jahka saadaan kepit sille mallille. Porissa järjestettäisiin agilityn möllit, mutta yllättäen ne sattuvat juuri joulukuun kuudenteen päivään, eli samaan päivään toko kokeen kanssa. Noo eiköhän niitä vielä kevään mittaan ilmaannu. 
On mulla vaan niin kova agiliito collie, ettei paremmalla väliä.

Muuriakin korotettiin,mutta se ei menoa haitannut
Putki sujuu kuten aina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti