sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Blogin elvytys


Pitkän hiljaisuuden jälkeen olemme täällä taas. Opinnot on allekirjoittaneen osalta suoritettu kunnialla loppuun ja edessä oman paikan löytäminen työelämän puolelta. Lassiet ovat eläneet melkoista hiljaiseloa treenailun merkeissä. Kisailut ovat jääneet nyt hetkellisesti pois kalenterista, mutta tämäkin asia korjataan pääsiäismaanantaina Liedossa.


Kundi jatkaa tasaisen hyvää suorittamistaan agilityn parissa, mutta kontaktiesteet ovat edelleen se kompastuskivi. Treeneissä on todettu, ettei tässä nyt muu auta kuin kisata vaan, kun treeneissä ei lassiesta samanlaista "kontaktiperseilyä" irti saada. Vauhtia on isoon lassieen saatu lisää ja ohjaajakin pysyy jo silloin tällöin tilanteen tasalla ja saa tekemisen näyttämään hetkittäin sulavalta.


Kenny on silloin tällöin päässyt treenailemaan lyhyesti Kundin treenien ohessa. Esteet ovat alkaneet kiinnostaa eri tavalla ja vauhtia ja pomppua lassiemaailman Forrest Gumpilta löytyy. Keskittymiskyky onkin asia erikseen... Kesällä kokeilen saada Kentsulle myös treenipaikkaa ja katsotaan miten herran herne kestää jatkuvamman ja tiukemman treenin.

Näyttelypuolella kaikki toivo on laskettu pikkulassien harteille ja Kentun pään menoksi on suunnitteilla ainakin Rauman ja Harjavallan näyttelyt. Myös Porin näyttely on kalenteriin merkitty ja katsotaan josko jotain muutakin vielä keksitään.

Tottisteltukin on, lähinnä omaksi iloksi. Olen leikitellyt ajatuksella startata Kundin kanssa avoimen luokan, mutta toistaiseksi ollaan vielä ajatuksen tasolla. Nouto alkaa olemaan pikkuhiljaa kasassa, joten periaatteessa ei tämä täysin toivoton ajatus olisi. Kennyn osalta saattavat tokoilut ainakin viralliselta osalta jäädä kokematta, ellei pikkulassie koe jonkinlaista heräämistä aiheen parissa. Hetkittäin tekeminen on todella hyvää, mutta koetilanteessa jälleen keskittymiskyky saattaa lyödä rajan Forrestin suoritukselle.




Lauman tuorein vahvistus Juudas on kotiutunut vallan mallikkaasti ja liittoutuma nuorempaan lassieen on hyvinkin tiivis. Yhdessä Kentun kanssa tehdään niin hyvät kuin pahat ja yhteiset painihetket ja hippaleikit ovat meinanneet koitua useammankin koriste- esineen kohtaloksi. Vaikka olin aivan varma siitä, että lassiet ottavat kissan vastaan varmasti hyvin, en osannut kuvitella aivan tällaista liittoutumaa.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti