maanantai 6. huhtikuuta 2015

Lentoa Liedossa

Voihan Liedon liidot...Pa*ka reissu mutta tulipahan tehtyä jäi päällimmäiseksi fiilikseksi tältä matkalta. Neljä rataa 2 HYLlyä, vitonen ja sitten se 14,6... Päivän sana oli lentokeinu ja Poriin unohtuneet korvat, jotka kävelivät Lietoon kahden ensimmäisen radan jälkeen.  Viimeinen eli hyppyrata oli jo kohtuullisen kivaa tekemistä, kepeillä nyt vaan tapahtui jotain... Videot linkkaan tänne jahka joskus latautuvat.

Noo tästä viisastuneena lauantaiaamun treeneissä yritettiin saada aikaiseksi sitten sitä lentokeinua...Hyvältä rallisuoralta keinulle ja mitä tekee isolassie? No niin hienon keinun että ihailinpa sitä itsekin hetken verran... Ei sitten aikomustakaan lentelyyn ja kepeiltäkään ei saatu minkäänlaista sekoilua vaikka keppikulmakin oli suht mielenkiintoinen.

Valmentaja totesikin että joko tämä on nyt niitä henkimaailman juttuja tai sitten allekirjoittanut sählää jotain epämääräistä ( mikä on suurelti todennäköistä). Ei muuta kuin uusia kisailmoittautumisia menemään ja leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.


Kennyn agin alkeet on nyt käyty ja tarkoitus olisi mahdollisuuksien mukaan jatkaa Kundin kanssa samassa ryhmässä. Putkiin sujahdetaan jo vauhdilla ja hypytkin on ihan kivoja. Kepeillä alkaa idea hahmottua, ohjureiden kanssa toki kuitenkin. Tästä on hyvä jatkaa kohti kesän ulkoreenejä.

Luvassa siis liitoa, liitoa ja liitoa. Vähän pitäisi koiria puunatakin sillä Kennyn pitäisi pyörähtää näyttelykehässä ja molempien herrojen käydä näytteillä Porin koiramessuilla.




1 kommentti:

  1. Blogissani on teille haaste! Vastaile, jos on aikaa ja kiinnostusta. :)

    VastaaPoista