keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Kohti kesää

Ulkotreenien alkua odotellaan nyt innokkaasti, elikkä halli agit ovat takanapäin. Kisasuunnitelmia oli jos jonkinlaisia, mutta rahasto näyttää siltä, että suunnitelmiksi taitaapi jäädä. Nuoremman hevosen klinikkareissu verottaa taas ensi kuussa budjettia ja Kennyn on aika saada viralliset kuvat kansioon elikkäs lonkka&kyynärkuvat ovat vuorossa 18.5. Kankaanpäässä. Omistaja itse on ajatellut syödä kynsiään ja palautuspulloja mahdollisesti löytäessään saattaa ostaa myös makaroonia.

Synttärisankari Kundi 4w  13.4. Synttärilumpiot oli katettu

Kevät on tuonut tullessaan myös ihanat verijälkitreenit. Kundi oli totuttuun tapaansa aivan loistava kevään ensimmäisellä jäljellä ja reippain elkein teki alusta loppuun hienoa työtä. Yllättävin olikin Kenny, joka alkuhämmennyksen jälkeen lähtikin jälkeä seuraamaan kuin vanhempikin tekijä. Tätä siis jatketaan myös Kennyn kanssa nyt totisemmin ja josko alettaisi katsoa myös metsäjäljen kiehtovaa maailmaa.

Kennyn ensimmäiset näyttelyt ovat aivan nurkan takana ja enpä sitten pääse herraa itse edes esittämään kiitos työvuorojen. Onneksi apu on aina lähellä, kiitosta vaan Riia ja se raukka joka Kentsun kehään Harjavallassa vie.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti