perjantai 2. elokuuta 2013

Helteinen näyttelypäivä

Todella lämmin, jopa liiankin lämmin Porin KV näyttely on sitten takana päin. Tuskainen kuumuus ja kiukuttelevat collien korvat ( mitäs olen laiska) eivät antaneet suuria odotuksia, mutta pakko se on paikallisessa suurtapahtumassa pyörähtää.



Jo ennen kehää Kundi oli kuumuudesta nuupahtanut ja kehään mentäessä ei oikein jaksanut esiintyä. Ainoa terhakas osuus taisivat olla ne korvat...

" Very good type. A little bit heavy. Very good propotions. Excellent skull and muscle. Ears must folder for better expression. Excellent neck and topline. Croup too sloopy(?). Needs more alive and reach on movement." AVO EH2

Tuollaisen arvion Kundista antoi Pizzorno Sergio, Uruguay ( mikäli paperia oikein tulkkasin). Liikkeistä huomauttaminen meni kyllä ilman piikkiin. Ei siinä tehnyt mieli juosta esittäjänkään, saati että olisi vielä isketty musta turkki niskaan.


Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä, no ei vaan. Elokuussa luvassa vielä mm Paha Cupin viimeinen osakilpailu, konekarhutesti, ryhmänäyttely ja ehkä se paljon manattu BH koe..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti