torstai 25. huhtikuuta 2013

Kevättä rinnassa





Kevät on saapunut vihdoinkin! Sunnuntaina vietimme Kundin kanssa kaunista kevät päivää möllitokon merkeissä. Suurta kunniaa ei tuo reissu tuonut tullessaan, mutta mitä edeltävän illan grillikauden avajaisten jäljiltä olisi voinut odottaakkaan. 157p saatiin kasattua, hypyn mentyä nollille Kundin auttaessa mammaa tulemalla omatoimisesti hypyn jälkeen takaisin sivulle odottamaan istu käskyä. Omatoiminen kaveri, ei tarvinnut ohjaajan raahautua toiselle puolelle, tuomari ei vaan tätä ymmärtänyt =D



Tiistaina olikin sitten vuorossa agiliitely ja ylistäviä adjektiiveja riittäisi jälleen loputtomiin. Virtaa ja intoa Kundilla oli ehkä hieman hallitsemattomissakin määrin, mutta mm. pujottelu sujui niin upeasti ettei voinut kuin hymyillä leveästi. Ohjattujen treenien pitäisi jatkua 6.5 ulkokentällä jos sää sen vain sallii. Toivotaan parasta, sillä haluan jo esittelemään Kundin ja ehkä tämän ohjaajankin edistystä valvovan silmän alle.





Kevään ensimmäinen pyöräilyreissukin on tullut tehtyä ja Kundi on löytänyt myös uuden rakkauden, frisbeen. Se taitaa olla tämän kevään ja kesän paras juttu heti repimisleikkien jälkeen. UPK:n kenttäkauden avajaisten muututtua vapaaksi treenivuoroksi saattaa olla että ensi sunnuntain ohjelmassa olisi match show kehässä pyörähtäminen. Täytyy käyttää kaikki mahdolliset harjoituskerrat ennen Harjavallan ryhmistä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti