sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Kevättä kohti takatalvesta huolimatta!

 
Täällä taas! Kundin kanssa ollaan vietelty hiljaiseloa ja viikon kohokohtana toimii tiistai illan agitreenit. Viime treeneistä täytyy mainita, että hienosti toimii colliepoika ja pujottelu on jälleen ottanut askeleen eteenpäin.
Treenien yhteydessä otettiin myös hieman tokoilua ja kehuttakoon että Kundi teki töitä hienosti ja keskittyi kaikista agility esteistä huolimatta. Tästä innostuneena ilmoittauduin tokokokeeseen, mutta päästiin vasta kolmannelle varasijalle, joten toiveita koepaikasta on suurella todennäköisyydellä turha elätellä. Noo ensi kerralla sitten, josko se ykköstulos silloin sitten irtoaisi.

 Tulevia koitoksia odotellessa aikaa on hyvä viettää painimalla rakkaan pilkullisen ystävän kanssa. Alla muutamia otoksia by: pilkullisen kaverin omistaja Eerika Kuoppala
 
 Suunntelmia keväälle on kertynyt kasapäin. Luvassa ainakin mahdollisimman monta mätsäriä ennen Harjavallan ryhmänäyttelyä.Ja jos yhtään itseäni tunnen niin myös sen jälkeenkin.
Möllitokoon on ilmoittauduttu 21.4 ja toivottavasti se paikka viralliseenkin kokeeseen aukeaisi.Ykköstuloksen metsästys jatkukoon!
Agility treenien olisi tarkoitus jatkua toukokuun alussa ja myös kaikki mahdolliset lähietäisyydellä pidettävät epikset olisi tarkoitus koluta. Paha Cup; iin osallistutaan jos mitään kummallista ei tapahdu ja aika näyttää kutsuvatko viralliset agikentät meitä jo tänävuonna. Vauhdikas ja tapahtumarikas kevät ja kesä siis tiedossa!



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti