sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Joulun tuntua

Niin se sitten taas hurahti kokonainen vuosi ja colliepojan toinen joulu lähestyy uhkaavasti. Lahjat on paketoitu, kuusi sisällä ja hieman jouluruokiakin maisteltu jo etukäteen ( Kundin avustuksella tietysti)

Mitäs tästä vuodesta sitten jäi mieleen ja mitä tavoitellaan ensi vuonna?

Vuosi 2012
  • Ensimmäiset viralliset näyttelyt
  • Ensimmäiset viralliset toko kokeet
  • Agilityn alkeis- ja jatkokurssi
  • Ensimmäiset agilityn epikset

Tuossa nyt ehkä merkittävimmät saavutukset tältä vuodelta. Mukaan mahtui tietysti paljon treenaamisen ulkopuolista yleistä touhuilua niin tallilla kuin kotioloissakin ja onhan tuo Kundin ulkoinen olemuskin muuttunut kovasti kuluneen vuoden aikana. Iso ukko siitä on tullut.

Entäpä sitten tuleva vuosi?

No agilityn treenaus senkun jatkuu, se on varmaa se. Kovaa treeniä ja kokemusta epävirallisista kilpailuista. Katsotaan mihin homma etenee, jahka sitä korkattaisi ihan virallisetkin liitoradat. Aika näyttää.
Tokoilua jatketaan ALO: ssa ja tavoitellaan sitä ensimmäistä 1 tulosta ja sitä myöden TK1 olisi tähtäimessä. Siihen loppuukin meidän TOKO kisaamiset, kotona tietysti harjoitellaan vaativampiakin liikkeitä, mutta kun ei haukkua kiinnosta niin ei kiinnosta. Ja myönnettäköön ettei tämä omistajakaan niin hurahtanut tuohon tokoiluun ole.
Jälki treenit jatkuvat taas säiden salliessa ja haku hommiakin olisi kiva kokeilla. BH koekin pitäisi suorittaa. Ensi kesänä sitten.
Luvassa myös luonnetesti ja paljon muuta mukavaa. Katsotaan miten tuon näyttelykehissä pyörimisen käy, mutta tuskin luvassa mitään kauhean aktiivista kiertelyä jo ihan oman budjetin takia. Keskitytään enemmän tuonne vauhtilajien puolelle.

Elikkäs tällaista luvassa ensivuodelle. Nähtäväksi jää mitä saadaan aikaiseksi, mutta eipä sillä niin väliä kunhan vain tekemisen hauskuus ja into säilyy niin koiralla kuin omistajallakin. Tämän katsauksen myötä toivotamme Kundin kanssa kaikille tutuille ja tuntemattomille rauhallista joulua ja vauhdikasta uutta vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti