sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Epiksiä

Tänään sitten uskaltauduttiin ensimmäisiin, PAHA ry:n järjestämiin, agilityn epiksiin. Itseä jännitti jo edeltävänä iltana aivan tolkuttomasti ja aamulla sitten jo hieman enemmän. No mutta jälleen kokemusta rikkaampana.

Vauhtia riitti vielä kisojen jälkeiselle tallireissullekin.
 
 
Päätin sitten kertaheitolla osalllistua mölliluokan agility sekä hyppyrataan. Ensimmäisenä oli vuorossa agi rata, joka tietysti heti alkuun lähti lupaavasti kun Kundi päätti ettei sitä ensimmäistä nokan edessä olevaa estettä tarvi hypätä. Noo korjauksen kautta vauhtiin ja lopuista mokailuista vastasinkin minä itse. Putkeen mentiin väärästä päästä ja puomista juostiin ohi. Jostain syystä tänään myös putkien suuaukot tuntuivat olevan haukulta hukassa. Oli colliepojalla intoa ja vauhtia hieman liikaa jopa itselleen. No mutta enemmän tai vähemmän kunnialla rata loppuun suoritettiin ja eipä tuloksissakaan jääty aivan pohjimmaisiksi.

Hyppyradalle Kundi oli jo hieman kerennyt rauhoittua, tai edes sen verran että malttoi muutaman sanan kuunnella. Alku lähti mukavasti, mutta suorana olleen putken jälkeen olinkin sitten jo  paljon jäljessä. No kun sitten yritti skarpata ja saada käskyt aikaisemmin ulos suusta, onnistuin hämäämään Kundin okserin ponnistusta niin että haukku päätti jysäyttää esteestä ali. No okseri takaisin kasaan ja loppurata mentiinkin vauhdilla ja puhtaasti. Hauskaa oli niin katsojilla kuin meilläkin.


Kiitoksia täytyy antaa PAHA ry:lle hienoista epiksistä. Mölliradat oli suunniteltu mukavan helpoiksi ja tuomarina toiminut joulupukkikin sulki silmänsä pikkuvirheiltä. Tunnelma oli rento ja kaikilla tuntui olevan hauskaa. Toivottavasti pian taas päästään liitelemään epiksien muodossa, jos tämä ohjaajakin saisi hermonsa kuriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti