keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Joulu on jo ovella

Joulu sen kuin lähestyy ja aika kuluu siivillä. Kirjoittaminenkin on taas jäänyt kovin vähäiselle.

Mölli radan palkintojenjako
Kundin kanssa käväisimme PAHA:n tonttuepiksissä korkaten ensimmäisen kilpailevien radan. Möllirata sujui taatulla Kundin laadulla, mitä nyt itse töpeksin ohjauksen, joka maksoi meille todennäköisesti ykkössijan. Mutta tulos 0 rata ja 3. sija.

Kilpailevien rata menikin sitten oman jännitykseni piikkiin. Ohjaukset olivat kaikki sinne päin ja kontaktit levisivät käsiin. Tuloksena kuitenkin 4. sija 10 virhepisteellä. Colliepoika loistaa kun mamma antaisi sille mahdollisuuden.





Lumesta saatiin nauttia muutama hassu päivä ja nyt ulkona onkin jälleen synkkää ja märkää. Luvassa siis musta joulu. Agility on edelleen kirkastamassa meidän päiviä ja hallissa eivät kelit haittaa. TVA:n järjestämä 8 kerran kurssi on nyt käyty loppuun ja lisenssi ensi kaudelle lunastettu. Siispä enään on turha perääntyä, ensi vuonna kisataan enemmän tai vähemmän tuloksellisesti. Koirasta ei jää homma kiinni, sen todisti agi kouluttajamme näyttämällä Kundin kanssa miten harjoituksissa ollut rata oikeasti kuului mennä. Oli siinä vauhtia, tarkkuutta ja intoa kun colliepoika kiitti taidokkaasta ohjaamisesta ja meni niin mallikkaasti että vieläkin harmittaa ettei ollut kameraa mukana.



Nyt käymme joulun viettohon ja luultavasti blogi jää tässä lähipäivinä vähemmälle huomiolle. Ennen uutta vuotta lupaan vielä kerrata tämän vuoden tapahtumat, kisailut, tulokset, edistymiset ja takapakit sekä hieman asetella jo ensi vuoden tavoitteita. Siihen asti kaikille rauhallista joulun aikaa!

Joululaulut haltuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti