sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Liitelyä liitelyä

Täällä taas. Ensimmäisenä kerrottakoon että silmät on nyt peilattu ja terveet olivat. Kehuipa eläinlääkäri vielä komeaksikin.

Agilityn saralla kuuluu myös uutta. Saimme kaverin kanssa varattua hallivuoron tiistai illoille, joten treenikerrat tuplaantuivat. Edellisenä tiistaina saatiin treenattua mm. keppejä ilman ohjureita ja muutaman kerran jälkeen Kundi tajusi idean jo melko mukavasti. Ensi tiistaina uudestaan ja tarkoituksena olisi kuvata kaikki treenit tästä eteenpäin. Pääsee itse näkemään omat virheensä, jos vaikka erehtyisi oppimaan jotain.

Lauantaina olikin kauan odotettu Strömbergin Teron koulutus. Heti alusta asti huomasin olevani niin oma itseni (toisin sanoen hyvin yksinkertaisella tuulella ja todella hidas =D ). Kundi sitä vastoin oli hyvinkin skarppina ja teki hienolla innolla ja reagoi terävästi ohjaamiseen. On se vaan hieno.

Teron suunnittelema rata oli haastava ja uusia ohjauskuvioita sateli joka välissä. Mamman töppäilyistä huolimatta Kundi suoriutui kaikesta hienosti ja Terolta saatiin kehuja hienosta kehittymisestä ja ottaen huomioon sen että agilitya on harrastettu vasta viime keväästä alkaen olemme kuulemma edistyneet hienosti ja moni ei vielä tässä vaiheessa osaa näinkään paljoa. Tästä on hyvä jatkaa. Tässä vielä pätkä treeneistä.

 
 

Ensi viikolla luvassa lisää agiliitelyä ja match showt tulee tämän vuoden osalta korkattua lauantaina Luvialla. Hieman treenailua noissa näyttelytouhuissakin, jos uskaltaisi ilmoittaa Kundin Harjavallan ryhmä näyttelyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti