tiistai 7. toukokuuta 2013

Toiminta toukokuu


Täällä taas! Omistajan tuhottoman kiireen takia tässä on nyt mennyt muutamat mätsärit sun muut kissanristiäiset sivu suun. Vappuaattona ehdimme kuitenkin pyörähtää Kundin kanssa match showssa Porissa tuloksella SIN ei sij. Ensimmäisessä kehässä Kundi käyttäytyi hyvin, mitä nyt se hyvänhajuinen narttu siellä kehän laidalla pisti vähän laulattamaan, mutta nauhakehän kaikkien koirien "juostessa" kehää ympäri herra kyllästyi takapuskurissa kiinni hännystelevään koiraan ja antoi tälle pienen ääninäytteen. Oli muuten ensimmäinen kerta kun tämä sanoo kenellekään mitään, mutta ymmärtäähän tuon jos toisen täytyy ajaa aivan perässä kiinni. No toivotaan parempaa menestystä Noormarkun mätsäriin 9.5.

 
Vaikka meinasin jo menettää toivoni kevään tulemisen ja kaiken muunkin suhteen on agilityn kenttäkausikin saatu korkattua maanantaina. Kyllä Kundia taas ihmetytti kun päästiin ulos liitelemään. Rajatonta riemua ja hieman sitä hallitsematonta rellestämistäkin mahtui treeneihin ja aurikokin kehtasi häiritä ja häikiä ilkeästi. Treenit jäivät hieman lyhyiksi alun sekaannuksen jälkeen, mutta ensikerralla päästään toivottavasti treenailemaan hieman enemmän.

Ohjelmaa olen jälleen onnistunut meille haalimaan enemmän kuin riittämiin. Agility hommia on ohjatusti maanantaina ja oman treeniporukan kanssa perjantaisin. Jälkiryhmän kanssa ensimmäinen tapaaminen on tänä perjantaina, pääsee colliepoika näyttämään mihin tuo "suurehko" nokka oikein pystyy. Paimennustaipumuskoe ( toivottavasti kirjoitin oikein) saatiin varattua 15.5 Somerolle. Matkaan lähdetään treenikaverin ja tämän nahkaneitosen kanssa, joten vapise Somero täältä tullaan. Myös hakuporukan kanssa pitäisi aloitella treenaamista tässä kevään kehittyessä ja tottispuolella nouto on yhä edelleen kesken, tai lähinnä tuo kapulan pitäminen. Elikkäs tekemistä riittää ja vähän pitäisi mahduttaa joukkoon myös tokoilua, sillä TK1 olisi tämän kesän " hankintalistassa" ja myös BH kokeeseen pitäisi ilmoittautua. Onneksi on koko kesä aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti