tiistai 28. toukokuuta 2013

Monitoimicollie

Kauan kauhisteltu Harjavallan ryhmis on sitten takanapäin.  Tuloksena AVO ERI4, koska tuomarin mielestä Kundin ylälinja olisi saanut olla vahvempi, mutta tämä johtui kuulemma vain huonosta esittäjästä ja hän olisi saanut sen näyttämään kunnolliselta. Olisin halunnut pyytää tuomarin sitten itse asettelemaan koiran oikein tai edes antamaan muutaman vinkin, mutta annoin olla. Eikä siinäkään mitään, myönnän ymmärtäväni koiran esittämisestä yhtä paljon kuin kala polkupyörästä, mutta haluan edes osittain vedota epätasaiseen kehään, tiedetään, hävinneet selittää ;)

Tyytyväinen olen kuitenkin, EH putki on katkaistu ja Kundi käyttäytyi oikein mallikkaasti ja viileän rauhallisesti. Muutaman valituksen sanan colliepoika päätti tuomarille laulaa, mutta siinä kaikki. Nyt on Porin KV:hen ilmoittauduttu, joten taas on syy jonka takia yöunet menettää.

Kuva: Eveliina Valtavainio
Ilmoittauduttu on myös tokokokeeseen sekä BH-koe kurssille, jonka jälkeen täytyisi sitten se itse BH-koekin käydä kahlaamassa läpi. Jännittää sekin jo valmiiksi.  Myös luonnetesti olisi todennäköisesti kesäkuun aikana ajankohtainen. 

Jälkihommille kuuluu hyvää ja ollaankin pohdittu, että Kundin rauhallinen ja tarkka työskentely voisi riittää aina FH- jäljelle saakka. Pellot ovat siis tiukassa käytössä ja esineitä ilmaistaan tiheään tahtiin. BH- koe alta pois ja katsotaan jos sitten vaikka Kundi 3 tai 4w olisi valmis ensimmäiseen viralliseen kokeeseen.

Kaikennäköistä on taas mahtunut ohjelmaan. Pieni haku treenikin ollaan ehditty kokeilemaan ja tottisteltu tietenkin aina jossain välissä. Kundi raukka joutuu toimittamaan monta virkaa sohvanvaltaajacolliesta totiseen ( tai vähemmän totiseen) harrastuscollieen. Monitoimimies, ei voi muuta sanoa.




Kuva: Eveliina Valtavainio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti