perjantai 22. maaliskuuta 2013

Torstaihehkutus!

Vaikka perjantain puolelle jo kerettiin on luvassa torstain agilitytreenien hehkutus!

Tiistain treenit jäivät meiltä väliin oman katastrofia iltani takia, ja olinkin jo sillä asenteella eilen liikkeellä, että Kundi "räjähtää" heti kun pääsee radalle. Mutta mitä, sehän kuunteli upeasti, ohjautui tarkasti, mutta oli silti täynnä intoa ja energiaa.
Kontaktit olivat tarkkoja, esteet pysyivät kannattimilla ja putkiin löydttiin tarkasti. Ja tämä riemuni suurin aihe, nimittäin ne kepit! 4 ohjurin puuttuessa, kepit sujuivat molemmilta puolilta ohjattuna tarkasti ja vauhdikkaasti. Tähän tyytyväisenä valmentaja päätti ottaa pois vielä kaksi, niin että alkuun ja loppuun jäi paikalleen vain 2 ohjuria. Kundi mietti muutaman kerran, mutta kun tajusin oman virheeni sujuivat kepit hienosti ja vauhdikkaasi.

Tällä ohjuri määrällä jatketaan vielä muutama kerta, kunnes ne poistetaan lopusta kokonaan. Kisatavoitteet alkavat tulemaan yhä vain lähemmäksi, tottakai kepit treenataan rauhassa kuntoon, mutta mahdollisuus siihen, että jo tänä kesänä päästään korkkaamaan viralliset radat ei enää tunnu täysin mahdottomalta.




Komean on helppo patsastella
 
Viikonloppuna lähdetään kilpailemaan epiksien muodossa mölliratojen agi- ja hyppyradat, katsotaan kuinka pärjätään, tai siis kuinka minä pärjään, Kundi nyt hoitaa osuutensa aina. Ensiviikolla luvassa myös match show, sekä oman treeniryhmän väliset talvikauden päätöskisat.

                                                                              Suunnitelmien paljous pistää väsyttämään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti