maanantai 4. maaliskuuta 2013

Tilannekatsaus

No eipä tämä päivittäminen nyt kauhean aktiiviseksi ole kääntynyt. Päivitelläänpä nyt kuitenkin kuulumiset.

Agilityn saralla homma toimii jälleen hienosti. Valmentajan mielestä tämä nenäpunkin aiheuttama tauko on tehnyt vain ja ainoastaan hyvää Kundin keskittymiselle ja koko olemukselle treeneissä ja myönnettäköön että allekirjoitan väitteen.
Tällä hetkellä koira lukee ohjausta tarkasti ja keskittyy hienosti tehtäviin, kontaktit toimivat upeasti ja syksyisestä ongelmasta alastulossa ei ole enää tietoakaan. Esteiden korkeus on nostettu muutamissa harjoituksissa 60cm eikä tämä ole Kundia hämännyt mitenkään. Mutta uusi "ongelma" on löytynyt, nimittäin kepit; jos kuljen koiran oikealla puolella,sujuu pujottelu hienosti. Mutta jos siirryn vasemmalle niin mielellään Kundi jättää ohjurittomat kepit huomiotta. Siispä kiinnitetään huomiota että pysyn jonkun aikaa vain siellä vasemmalla.

Treenikaverin kanssa pohdittiin jo alustavasti Elokuun loppupuolella olevia agi kisoja. Jahka nuo kepit saadaan toimimaan niin ensimmäinen virallinen startti saattaisi olla mahdollinen. Sitä ennen nyt ainakin PAHA:n epikset 24.3 ja toivottavasti muutamia muitakin treenikisoja saataisiin alle.

Harjavallan ryhmistä vartenkin käytiin treenailemassa Merikarvialla match showssa. Tuloksena SIN, ei sij. Tämä ei kuitenkaan haittaa, sillä Kundi käyttäytyi paremmin kuin pitkään aikaan kehässä. Ei vinkunaa,lauluja tai virsiä ja seisominenkin oli ainakin omaan silmään mielekästä katseltavaa. Toivotaan samanlaista käytöstä Harjavaltaan.

Ja vielä tuuletukset, sillä Kundi voitti kasvattajan järjestämän kasvattikisa 2012 vuoden lemmikki osuuden. Kyllä pistemäärästä huomasi, että on tullut kierrettyä kaikki mahdolliset kissanristiäiset, mutta minkäs teet kun tuon collien kanssa on niin mukavaa ja helppoa harrastaa. Vuoden tokokoira osuudessa sijoituimme toisiksi häviten voittajalle vain kahdella pisteellä. Kiitokset kasvattajalle tästä kivasta kisasta, ja toivottavasti tänä vuonna saadaan samanlainen kisailu aikaan!



1 kommentti:

  1. Eiköhän me jatketa kisaa edelleen, se oli kivaa :) Tehdään vähän muutoksia helpottaen pistelaskua yms. Kasvistäti kiittää ja antaa kiitokset takaisin ihanalle kodille ja omistajille :)

    VastaaPoista