sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Pikakatsaus pääsiäiseen

Torstain hallikauden lopetus ja treeniryhmän välinen agikisailu meni Kundin osalta voittoisasti. Se mitä virhepisteissä hävittiin voitettiin sitten vauhdissa ja tuloksena tulikin 1. sija (kaikista kolmesta osaanottajasta, mutta eipä jäänyt kukaan palkintosijojen ulkopuolelle) Ohjatut treenit jatkuvat toivottavasti jo toukokuussa ulkokentillä ja sitä ennen agility touhut keskittyvät tiistain itsenäiseen treenailuun.

Perjantain ohjelmaan kuuluikin sitten match show ja uskokaa vain jokunen muukin oli valinnut saman ohjelmanumeron, osallistujia nimittäin riitti.  Lapsi&koira kehää ei voida kutsua varsinaiseksi menestykseksi, mutta pääasia oli että 4-v handleri oli onnensa kukkuloilla ja vielä kun kaikille oli varattu palkinnoksi karkkia sai Kundi vuolaat kiitokset halausten kera.

Isojen koirien kehässä menestys oli muutaman sekaannuksen saattelemana hieman vaisua, tuloksena Sin-ei sij. Mutta jälleen kerran Kundi osoitti ehkä hieman aikuistuneensa ja seisoi nätisti ja aivan hiljaa.

Useampi tunti vierähti taas kehän laidalla, mutta mikäpä siinä on ulkoilla kauniissa ilmassa ja hyvässä seurassa. Kiitos myös tapahtuman järjestäjille!

mätsäri patsastelu(c) Merja Pihlajasaari-Mäntynen


Lauantain match show Harjavallassa jäi sitten käymättä lapsenvahti keikan myötä, mutta Kundi sai tiukkaa treenausta, kun 4v ohjaaja käskytti tekemään milloin mitäkin. BH koe ja toko kentät täältä tullaan!
 
Tällä hetkellä kalenteri näyttää hieman tyhjältä, mutta emmeköhän me tiemme jälleen löydä joihinkin kissanristiäisiin ja toivottavasti vähän merkityksellisempiinkin tapahtumiin.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti