tiistai 16. lokakuuta 2012

Surkea syyspäivä


 
Voidaanko jo hakea noi konit sisälle että päästään kotiin?
Suomen kaunis syksy taas näyttää parhaat puolensa ; vettä ,kuraa ja tuulta. Rankkaa on tallikoiran arki, sillä säällä kuin säällä joutuu lähtemään emännän mukana hevosia hoitamaan. No eikun takki niskaan ja menoksi!

Yök! kuraa!
Syksyn kurakelit pilaavat collie pojan talli elämyksen tyystin. Tarhoihin ei voi mennä seikkailemaan, siellä on kuraa... Tallin edustalla ei voi enää paistatella päivää ja löhöillä,siellä on kuraa... Märässä lantalassa ei saa pyöriskellä, emäntä kieltää... Tallissa ei saa rauhassa touhuilla, emäntä väittää että hepojen leivät katoavat ruokakipoista ja kehtaa vielä syyttää koiraa...  Tällaisina päivinä ei ole helppoa olla tallikoira

-Kundi-




Löytyi!









 Jotta Kundin päivä ei kuitenkaan olisi aivan tuhoon tuomittu harjoiteltiin sisällä hieman esineilmaisua jälki treenejä silmällä pitäen. Kundi oli onnensa kukkuloilla kun sai vaihteeksi opetella jotain uutta ja eipä montaa kertaa tarvinnut collielle vihjata mitä ajettiin takaa. Jos ilmat sallivat niin siirretään meidän "jälkitikut" ulkoilmaan ja katsotaan muistaako meidän pitkä,  korjaan tarkkanenäinen haukku myös siellä, mitä niiden löytyessä tulikaan tehdä.

Näitä meillä ilmaistaan





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti