perjantai 12. lokakuuta 2012

Tästä se lähtee

Noniin,  kasvattajan yllyttämänä yritetään ylläpitää colliepoika Kundille blogia. Näin alkuun vain jotain yleistä pulinaa,niin ehkä opin tässä tekemisen lomassa hieman käyttämäänkin tätä blogia =)

Tämän päivän hurjastelut
Nuoriherra asustelee ainoana koirana isäntänsä ja emäntänsä kanssa kerrostalokaksiossa ja toimittaa päivittäin tallikoiran virkaa emännän puuhailessa perheeseen kuuluvien isompien nelijalkaisten, Pakin ja Sampan kanssa. Tallihommat ovat Kundille tulleet tutuiksi jo päänsä kokoisesta asti ja hevosten kanssa se toimii moitteettomasti. Hieman tietysti välillä tekisi mieli paimentaa, mutta kun pirullinen emäntä sen kieltää, vetoaa muka johonkin potkimiseen...

Eilisistä agilitytreeneistä voisi tietysti myös hieman tarinoida. Hallikauden alku hieman jännitti, sillä edelliset halleissa käynnit olivat Kundin mielestä aivan kamalia. Aikanaan ensimmäisissä hallissa järjestetyissä toko treeneissä meni haukku parka aivan toimintakyvyttömäksi kun niin kovasti hallia jännitti. No, rakkaus agilityyn voitti tämänkin pelon ja nyt vasta toisissa hallitreeneissä Kundi liisi jo kuin vanha tekijä. Voi kun ohjaajasta voisi sanoa samaa. Valmentajalta sateli kehuja Kundin tiukoista käännöksistä ja tarkkuudesta ohjaajan liikkeille. Myös keppien suorittamisesta tuli kehuja ja ensimmäinen ohjurikin jätettiin keskeltä pois. Tästä on hyvä taas ensiviikolla jatkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti