lauantai 20. lokakuuta 2012

Agiliitoa

Kuvamateriaalia kesän agiliidoista

Torstaina oli jälleen aika agilitytreenien. Tämä teettää päivään hieman aikatauluttamista, kun koulun jälkeen tarvitsee vielä kipaista tallille hoitamaan karsinatyöt ym. ja liikuttamaan molemmat kopukat. Toisaalta onhan siinä hyvätkin pulolensa, Kundi saa lämmitellä hyvin ennen treenejä ja purkaa hieman ylimääräistä virtaa.

Takaisin asiaan, tallikuvioiden jälkeen nokka kohti agilityn lumoa hallia, ja eikun treenaamaan. Ohjaaja oli jälleen suunnitellut haasteellisen 13 esteen radan joka sisälsi hyppyjen lisäksi 2 putkea, puomin, kepit (ohjureilla joista keskimmäinen pois) pituus esteen, sekä renkaan. Rataa suoritettiin osissa ja palkattiin aina sopivan kohdan tullen ( ohjaajan muistin katketessa) .
Colliepoika suoritti jälleen niin hienosti, ja itsekin olen jo hieman sisäistänyt miten tätä ohjaajaherkkää koiraani tulisi ohjailla.Hyppykorkeus ollaan nostettu 55cm, eikä tämä ole Kundia hämännyt, pikemminkin päinvastoin. Kertaakaan ei ole yrittänyt tulla esteen alta, koputan puuta... Mutta koska joka treeneissä täytyy löytyä jokin ongelma niin tälläerää se oli puomilla. Kundilla oli niin paljon virtaa, että alastulon kontakti pääsi tyystin unohtumaan ja vauhdin huumassa siitä loikattiin useampaankin otteeseen reilusti yli. Kontakti esteitä ruvetaankin nyt hiomaan todenteolla.


Syysterveiset lukijoille!
Kehujakin saatiin mm. koiran tekemisen innosta, ohjaaja herkkyydestä, sekä keppien suorittamisesta. Valmentaja veikkasikin, että pian voidaan Kundilta jo jättää ohjurit vallan pois.

Täytyy kyllä hehkuttaa että Kundia parempaa harrastuskaveria en olisi voinut saada! Kiitokset parhaalle "kasvistädille"! =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti