lauantai 8. maaliskuuta 2014

pennullista arkea

Viikko takana pennullista elämää. Alkukankeuden jälkeen Ylijumala Kundikin on todennut että aika ajoin tämä uusi tulokas onkin ihan hupaisaa seuraa. Aamu, aamupäivä, ilta ja iltapäiväpainimiset ovat osa jokapäiväistä rutiinia ja kovin huvittavaa seurattavaa kun pieni Kenny kovasti yrittää leikkiä repimisleikkejä ym mukavaa ison Kundin kanssa.

Kenny on ollut kovin reipas kaveri. Yöt nukutaan muutamia heräämisiä ja ulospyytämisiä lukuunottamatta rauhallisesti ja päivisin mennäänkin sitten sata lasissa. Kaikki uusi on kovin kiehtovaa ja mikään ei pelota, ihmiset ovat kaikki ihania ja uusiin paikkoihin mennään voittajan elkein. Repimisleikit ovat kova juttu ja ruuan eteen kakara tekee mitä vain.

Kaikki on lähtenyt rullaamaan pelottavan helposti kun koirassa ei tunnu olevan mitään muuta "vikaa" kuin pirun kova pää. "jos kiellät niin varmasti teen uudelleen" tuntuu olevan päällimmäinen ajatus noiden pienten korvien välissä. Myös Kundin pinnaa koetellaan tasaiseen tahtiin kun Kenny roikkuu milloin korvissa milloin hännässä tai mistä tahansa muusta kehon osasta josta saa kiinni. Onneksi isolla lassiella on todistettavasti tajuttoman pitkä pinna, ja pentu saa aikansa retuuttaa ja ärsyttää, mutta kun raja tulee vastaan huomauttaa iso lassie asiasta matalalla murinalla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti