keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Helle- epikset

Tänään ohjelmanumerossa olivat Weca:n järjestämät helle-epikset. Maxi luokkaan oli ilmoittautunut 5 koirakkoa mukaan lukien Kundi&allekirjoittanut ja treenikaverini& Lara. Edustustiimi siis kasassa.



Rata oli helppo, mutta juosta sai ihan tosissaan jos oli halu pysyä koiran perässä. Onnekseni radan sai suorittaa kahteen kertaan, sillä "ensimmäisellä kierroksella" jäin kirjaimellisesti lähtötelineisiin. Jäin reilusti jälkeen ja tästä seurasi ohjausvirheitä, ja Kundihan toimi juuri niin kuin mamma ohjasi. Ilmainen uusinta sujuikin sitten jo huomattavasti paremmin kun itsekin heräsin todellisuuteen että täytyisi hieman ehkä juostakin. Edelleen onnistuin sisällyttämään rataan aivan typeriä ohjauskuvioita, mutta tuloksena 1. sija, 0-rata ja noin 20 sekuntia alle ihanneajan. On se mukavaa kun koira antaa aina sen 110% radalla ja korjaileekin mamman virheitä jos vaan kerkiää.

Tällä viikolla luvassa vielä tottistelua ja toivottavasti myös jälkeä. BH koetta olen jo ainakin puoliksi tosissani katsellut ja ehkä se toko kokeeseenkin ilmoittautuminen täytyisi uskaltaa tehdä.

Kuvista kiitos Riia Lehti!


Edustustiimi kasassa. Oikealta : Kundi, Lara, Jura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti