lauantai 24. toukokuuta 2014

Iso äijä ja kaunis poika

Kenny pyörähti tänään elämänsä ensimmäistä kertaa mätsärissä Porissa. Poriin oli rantautunut ShowHau:n roadshow ja mätsärin ohessa molemmat lassiet tuli kuvautettua mister and miss showhau kilpailuun.


Kenny käyttäytyi kehässä vallan mallikkaasti, vaikka polttava helle ei todellakaan ollut mieleen meistä kummalekaan. Hieman teki pikkulassien mieli istua, kun seisominen alkoi kyllästyttää, mutta muuten nuoriherra käyttäytyi vallan mallikkaasti.
Osallistujia isojen pentujen kehässä ei ollut kolmea enempää ja tuomari päätti palkita kaikki osallistujat punaisella nauhalla. Seurassamme oli vanhempia ja kokeneempia kehäkävijöitä, joten meidän paikkamme löytyi sijalta 3, mutta olen enemmän kuin tyytyväinen Kennyn touhuiluun.



Palkinnoksi Kennyn hienosta käytöksestä ja Kundin pitkästä pinnasta auton nokka käännettiin kohti yyterin koirarantaa. Tästä reissusta enemmän kuvina, mutta tulipa todettua että myös Kenny osaa uida.

Kundi on nyt ilmoitettu Harjavaltaan agiliitelemään 1.6. Toivotaan että saadaan edes yhdet treenit alle niin jonkinasteinen menestyskin voisi olla mahdollista. Rutiinia käytiin hakemassa WeCan epiksistä 1.lk:n radalta josta 10 ratavirheellä irtosi 1 sija. Toivotaan että saadaan nuo turhat virheet pois virallisissa ja LUVA t plakkariin.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti