lauantai 12. huhtikuuta 2014

kuulumisia

Taas on blogi elänyt hetken hiljaiseloa. Kundin arki pyörii agilityn ympärillä ja Kenny on kierrellyt mukana milloin missäkin totuttelemassa suureen maailmaan.

Kennyn kanssa tottistelut sujuvat edelleen mallikkaasti. Palkkaaminen lelulla on osoittautunut oikein hyväksi tavaksi, ja nyt opetuksen alla onkin palkkaamistapa, jossa pikkulassie palkkaantuu lelunsa kanniskelusta. Ja voi sitä ylpeyden määrää kun Kenny vetoleikin voitettuaan saikin kanniskella "saalistaan" ympäriinsä, tapporavistustakin tarjoiltiin. Perus asioita kuten istumista,seuraamista ja perusasentoa ollaan katseltu ruuan voimin ja mitä ei pikkulassie ruokansa eteen tekisi. Keskittyminen onkin asia erikseen, mutta eiköhän sekin sieltä vielä iän myötä heräile. Tekemisen intoa kuitenkin on vaikka muille jakaa.

Agilitylupaus...

Kundi on jatkanut liitelyään mallikkaasti, voi kunpa ohjaajasta voisi sanoa samaa... Huomenna on luvassa epikset herran 3w synttärien kunniaksi. Kakkukin pitäisi isollelassielle tekaista ja lahjaksi on hankittu naudan nilkka.
Tottistelut ovat sujuneet kivasti, ja ollaan saatu monia hyviä uusia niksejä joilla seuruuseen voitaisi saada lisää potkua. Mutta ne noudot, noudot ja vielä kerran noudot. Kapulan pitoa on sisätiloissa harjoiteltu kaikkien mahdollisten suurten herkkujen voimin, mutta kun se puukalikka on Kundin mielestä maailman kauhein esine. Eipä tuo muutenkaan tykkää mitään suussaan kovin kauaa pitää, joten sekin hankaloittaa hommaa entisestään. Mutta vielä jonain päivänä me korkataan se Tokon Avo luokka, se on luvattu.


Colliepoikien yhteiselo sujuu vallan mallikkaasti. Kundin pinna tuntuu olevan äärettömän pitkä ja Kenny saakin tehdä lähes mitä vain, mikä kyllä hieman itseäni harmittaa. Tämän takia Kennylle on yritetty etsiä kavereita, jotka hieman sanoisivat vastaan pikkulassien pahimmista piruiluista,mutta eihän Kenny vieraita kiusaa, niiden kanssa leikitään nätisti. Nokkimisjärjestys on kuitenin hyvin selkeä, kauhulla vain odotan sitä päivää kun Kenny alkaa rajojaan Kundin kanssa kokeilla tosissaan... Luotan kuitenkin siihen että tarpeen tullen Kundi näyttää pikkupirulle kaapin paikan.

Ystävistä parhain

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti