maanantai 4. helmikuuta 2013

Muutoksia suunnitelmiin


Kundin nenästä on nyt sitten tullut todennäköisesti asunto, nimittäin nenäpunkille. Täytynee sanoa että kyllä sekin kartanon valitsi, sen verran on nekussa kokoa. No ensimmäinen stronghold annettu ja kolmen viikon päästä seuraava. Aivastelu ja nenän vuotaminen on jo helpottanut, mutta eläinlääkärin suosituksesta ollaan nyt "karanteenissa" ainakin tuo 3 viikkoa

Eli ei treenejä, ei toisten koirien tapaamista. Inhottavinta on se, ettei Kundi nyt voi tulla mukaan tallillekaan. Voitte vain uskoa kuinka elämäänsä kyllästyneen oloinen koira minulla on, kun on tottunut päivittäin juoksemaan tallilla useamman tunnin ja siihen päälle agi treenit ja muitten koirien kanssa painimiset.




No mutta jos jotain hyvää haetaan niin tokoilu on nyt Kundin mielestä kova sana ( kun nyt kerran ei muutakaan fiksua tekemistä ole) Niin hienosti tekee haukku töitä ja ollaan selätetty meidän kauhuista pahin, noutokapula. Jostain kumman syystä colliepoika on aina "pelännyt" noutokapulaa, mutta nyt sitä jo haetaan ja kiikutetaan mammallekin. Pitämisessä nyt on ikuisuusprojekti, mutta eiköhän sekin sitten joskus. Alku on tämäkin ja jos nyt tulisi edes vähän keskityttyä tähän tottisteluun niin voisi tuo BH koe olla tämän kevään/kesän tavoite.

1 kommentti: